Kjell Hatlen ansatt som daglig leder i Elpro Solutions AS

Hatlen er ansatt som daglig leder for Elpro Solutions AS, som i tillegg til Elpro Installasjon og Elpro Electro, er en av selskapene i Elpro Group. Hatlen vil rapportere direkte til Pål Rune Johansen, CEO i Elpro Group.

Kjell Hatlen er utdannet ingeniør ved Trondheim Ingeniørhøyskole. Han har lang og bred ledererfaring fra nasjonale og internasjonale virksomheter, og kommer fra stillingen som administrerende direktør ved Vaagland båtbyggeri AS og Vaagland Eiendomsselskap AS.

Kjell Hatlen vil, med sin brede erfaring fra både strategiske og operative lederposisjoner, først og fremst være sentral i videreutviklingen av Elpro Solutions AS, men også en viktig bidragsyter i Elpro-konsernets samlende virksomhet.

Hatlen vil tiltre stillingen 1. april 2019.

 

Kontaktperson:
Pål Rune Johansen
CEO Elpro Group
tlf. 959 82 408