Elpro er et av Midt-Norges største elektrikerfirma med montører spredt rundt i Trondheimsområdet, Orkdal, Fosen og Agdenes.
Vi løser både store og små oppdrag – raskt og effektivt.

Her er en oversikt over noe av det vi kan hjelpe deg med. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Bestill elektriker

Gratis befaring

  • Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Vi kan hjelpe deg enten du skal bygge nytt, rehabilitere eller foreta en liten oppussing.

Hasteoppdrag

  • Elpro har baser flere steder i Midt-Norge og kan rykke ut når krisen oppstår. Ring oss på 40006740 så hjelper vi deg.

Energismarte hus

  • Det er mange tiltak du kan gjøre for å spare energi på oppvarming, belysning og annet strømforbruk. Vi gir deg råd og uforpliktende befaring enten du skal rehabilitere en bolig eller bygge nytt. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Pusse opp

  • Enten du skal rehabilitere hele boligen eller bare pusse opp kjøkkenet vil du sannsynligvis ha behov for elektriker. Vi kan gi deg råd om moderne løsninger og hjelpe deg med el-installering i både store og små prosjekter. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Alarm

  • Du skal føle deg trygg når du er hjemme. Vi kan hjelpe deg med planlegging og innstallering av alarm-anlegg for brannvarsling og innbrudd. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

El-kontroll

  • Husets elektriske anlegg bør kontrolleres jevnlig. En el-kontroll kan spare deg for ulykker, bekymringer og strømkostnader. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt for kontroll av ditt el-anlegg.

Kontakt oss

Telefon

+47 400 06 742

Email

elektriker@elpro.no

Besøks- & postadresse

Elpro Installation, Bratsbergveien 23, 7037 Trondheim

Open in Google Maps