Hvem er behandlingsansvarlig?

Elpro er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Hva er formålet?

Vi bruker vanlige verktøy for innsamling av data på nettsiden vår. Formålet er å avdekke bruksmønster og behov slik at vi kan gjøre nettstedet vårt bedre.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (Navn og epost) gjennom å aktivt melde deg på vårt nyhetsbrev eller sende inn kontaktskjema. Eposter vi registrerer fra nyhetsbrev eller kontaktskjema kan brukes i vårt salgsarbeid. Vi registrerer også generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics. Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere. Du kan installere denne utvidelsen til nettleseren din for å unngå at Google Analytics innhenter informasjon om deg. På nettvett.no kan du også lese hvordan du administrerer informasjonskapsler.

Nyhetsbrev

Elpro sender ut nyhetsbrev via e-post. E-postadressen lagres i en egen database og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Elpro bruker Campaign Monitor til å administrere og sende ut nyhetsbrevet, i samarbeid med Celero AS som fungerer som databehandler. Elpro har signert databehandleravtale med Celero AS.
Elpro og databehandler har tilgang til følgende informasjon om aktivitet i nyhetsbrevet:

– åpning av epost (ved innlasting av bilder)
– klikk i epost
– geografisk plassering av epostserver
– epostklient
– delinger i sosiale medier

Elpro kan bruke denne informasjonen til å følge opp interesse mottakeren viser for gitte produkter eller arrangementer. Informasjonen deles ikke med tredjeparter.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Nei.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

All informasjon som samles inn ligger lagret i Google Analytics. Vi gjør ingen lokal lagring av dine data. Vi lager derimot rapporter på gjennomsnittstrafikk o.l. Vi sletter ikke informasjon.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Vi har ikke mulighet til å gjøre unntak for enkeltpersoner. Om du ikke ønsker å være en del av den generelle statistikken bør du dermed ikke være bruker på våre nettsider.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Du har full rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan også kreve at opplysningene rettes eller slettes. Vi forholder oss ellers til norsk lovgivning.

Hvordan sikres opplysningene?

Kun personer med behov for å analysere trender og gjennomsnitt på nettsiden vår har brukertilgang til opplysningene i Google Analytics. Alle data som lagres lokalt hos oss i rapporter o.l. ligger på passordbeskyttede servere og i krypterte dokumenter.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss om du vil ha innsyn i våre data: elpro.no/contact

Vi har fulgt Datatilsynets råd om hvilke punkter som bør besvares i en personvernerklæring.