Nå tilbyr vi Futurehome Smarthus til en gunstig pakkepris! Med FutureHome Smarthus styrer du elbil-lading, gulvvarmen, boligens sikkerhet – og mye mer, helt enkelt.

Med Smarthus trenger du ikke lengre lure på om barna har kommet trygt hjem, om hytta står stødig eller hva det egentlig koster å lade bilen. Smarthus er ikke bare energieffektive og bidrar til å redusere strømregninga – du får også full kontroll på alt som foregår i boligen.

Futurehome Smarthus gir mulighet for styring av energiforbruk til perioder mad lav strømpris. Det er også muligheter for styring av blant annet lyd, lys og sikkerhetsløsninger i hele huset. Vår pakke er en fin måte å komme i gang med smarthus på. Kan utvides til fritidsboligen eller hytta.

Futurehome Smarthus er ENOVA-godkjent, som betyr at du kan få opptil 35 % av summen tilbake med en enkel søknad (inntil 10 000,-).

Søk ENOVA-støtte her!

Pakkepris fra Elpro – kun 21.900 inkludert mva!*

  • Ferdig montert elbillader fra Easee, inkludert kabling, montering og sikring** (verdi 14. 490,-)
  • Futurehome Smarthus hub og termostat for styring av ett varmegulv (verdi 7.410,-)
  • Installasjon og programmering er inkludert!

* Tilbudet forutsetter Tibber Pulse.  Det er ikke nødvendig med abonnement fra Tibber, kun enheten. Elpro kan skaffe denne for 1.395.-. Kan også bestilles direkte hos Tibber.

** Har du installert lader fra før av? Denne kan kobles til Futurehome Smarthus-systemet og du kan få tilbakebetalt støtte dersom det er mindre enn 20 måneder siden installasjonen. Da trenger du kun punkt to i pakken – Futurehome Smarthus.

Bli bedre kjent med Futurehome Smarthus her, eller snakk med oss for å lære mer og bestille!

Kontakt oss