Ikke la strømprisene definere ditt strømforbruk. Men en varmepumpe på plass i boligen sikrer du deg rimelig og effektiv oppvarming.

Enten du ønsker å bytte ut de gamle oppvarmingsløsningene dine som oljefyr, parafinkamin, peis eller panelovner – gir en varmepumpe deg lavere fyrings- og oppvarmingsutgifter året rundt. Varmepumper kan fint brukes hele året, også når det er kaldt ute. De fleste luft-til-luft varmepumpene kan hente ut energi fra luften utenfor boligen helt ned mot -25 °C. For deg som ønsker berg- eller sjøvannspumpe, har ikke utetemperatur noe å si, fordi væske-til-vann-pumper henter varmen fra grunnfjell eller fra vann med tilnærmet lik temperatur året rundt.

Varmepumpen kan også brukes til klimakontroll av innemiljøet og som aircondition på varme sommerdager – det gir lave kostander for nedkjøling av boligen din i sommerhalvåret.

Elpro har et samarbeid med Fosen Varmepumpesenter, som har solid erfaring med hvilken varmepumpe som passer best til din bolig og ditt bruksmønster. Fosen Varmepumpesenter sørger for hele installasjonsjobben, mens vi tar oss av alt strømopplegg i boligen.

Ønsker du kostnadseffektiv oppvarming? Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring og tilbud.

Ring oss på 40 00 67 42, send oss en e-post eller fyll inn kontaktskjemaet under:   

Kontakt oss