Oppgrader sikringsskapet ditt – bestill elektriker

Sikringsskapet er både hjertet og hjernen i boligen din. I dag bruker vi langt flere apparater som krever strøm enn før. Det merker sikringene dine.
Oppgradering av sikringsskapet og kursene er en liten investering på veien mot et trygt og velfungerende el-anlegg. Kanskje skal du pusse opp boligen – da er det lurt å ha nok effekt tilgjengelig. Våre elektrikere kan hjelpe deg med installasjon av større el-kapasitet i boligen slik at du kan gå fremtiden trygt i møte.

I alle nye hus er det nå krav om egen kurs til faste kjøkkeninstallasjoner som stekeovn, komfyr og oppvaskmaskin. Også varmtvannstanken i huset trenger en egen kurs. Noen ganger krever oppgraderingene en helt ny hovedsikring eller flere og større kurser.
Hvis ikke sikringsskapet er oppgradert til dagens behov og har jordfeilbrytere på plass, kan overbelastning gjøre sikringsskapet ditt til en brannfelle. Gamle smeltesikringer i porselen bør også byttes ut med automatsikringer.

Sikringsskapet trenger ikke være synlig, men kan fint bygges inn i skap. Våre elektrikere har lang erfaring med både plassering, kontroll og vedlikehold av sikringsskapet.

Det kreves autorisert elektroinstallatør for alle oppgraderinger i sikringsskapet – kontakt oss for å bestille en uforpliktende gratis befaring. Ring oss på 40 00 67 42, send oss en e-post eller fyll inn kontaktskjemaet under:  

Kontakt oss