Vi tilbyr nå god pris på utskifting av halogen downlights til LED. LED gir et varmt og fint lys og det er ikke nødvendig å bytte lyskilder igjen på mange år. En typisk halogenpære har et forbruk på 20-40 watt mens en LED ligger på rundt 5-6 watt. Det er mye å spare på både strøm og kostnader i forbindelse med bytte av defekte halogen pærer.

Tryggere og mindre brannfarlig
I tillegg til at du sparer kostnader, er LED-lys tryggere  og mindre brannfarlig enn halogenpærer. Halogenpærer kan bli opptil 300 grader i motsetning til LED-lys som kun blir opptil 50 grader.  Les mer om brannfare knyttet til halogenpærer i artikkelen «Advarer mot brannfelle – Få vet om det» på Dagbladet.

Pakke med downlights, dimmer og lysstyring via mobil
I tillegg til bytte av lyskilder får du med en trådløs dimmer fra Plejd i pakkene våre. Dimmeren kan monteres hvor som helst og gir også tilgang til styring av lys med mobilen. Vil du dele inn lysene i flere soner er også dette mulig.

3 ulike pakkepriser:

  • 6 downlights med Plejd dimmer: 7 900.- inkl mva
  • 12 downlights med Plejd dimmer: 14 900.- inkl mva
  • 18 downlights med Plejd dimmer: 21 900.- inkl mva

Om du ønsker flere downlights enn de som er inkludert i pakkene er prisen kr. 890.- per stk. ink.  mva*
*Forutsetter bestilling av en av de 3 pakkene.

Trenger du elektriker til andre oppdrag med det samme vi er der? Da sparer du oppmøte servicebil og får 10% rabatt på timene**
**Gjelder kun dersom du benytter deg av kampanjen fra halogen til LED.

Kontakt oss