Liten. Smart. Full av kraft. Elpro tilbyr nå Easee elbillader til en meget hyggelig pris. Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk oppdage om bilen støtter 3-fase eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner – laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Elbillader ferdig montert, kun kr. 14 490,- !

Prisen inkluderer komplett installasjon og ny kurs *:

  • montering av 1stk Easee elbil-lader med type 2 stikkontakt
  • 32A automatsikring
  • ladeeffekt avhengig av tilgjengelig kapasitet: 3,6kW til 7,4kW
  • opp til ti meter kabling mellom sikringsskap og ladepunkt
    – og selvsagt elektrikerens arbeid.

Du kan også bestille måler- og forbruksrapport samtidig, mot et pristillegg, hvis du ønsker det.

*Inkludert i prisen
Prisen er ink.mva. Oppmøte og arbeid, 32A automatsikring. Opp til 10 meter kabling fra sikringsskap til plassering av ladepunkt. Reiseavstand opptil 30 km fra våre lokaler i Trondheim, Rissa og Agdenes. Det er krav til overspenningsvern ved montering av lader. Hvis dette mangler kommer det som tillegg til prisen. Prisen forutsetter også at det er plass til ny kurs i sikringsskapet og at søknad til nettleverandør blir godkjent.

Slik bestiller du

Ring oss i dag på tlf. 400 06 742, send oss en e-post eller fyll inn kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

Våre ladere

Elpros elektrikere har lang erfaring med montering av elbilladere. Vi har et stort sortiment av ladere i tillegg til laderen som er inkludert i pakkeprisen. Enten du ønsker elbilladerboksen montert på husveggen eller i garasjen hjelper vi deg å velge riktig lader og installere den.  Ring og snakk med oss om lader i dag!

Kontakt oss