Har du behov for en elektriker? Våre elektrikere er tilgjengelig for små og store oppdrag i Trondheim og omegn, på Fosen, i Orkdal og Agdenes.

Her er en oversikt over noe av det vi kan hjelpe deg med. Kontakt oss så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Bestill elektriker

Gratis befaring

  • Skal du fornye det elektriske anlegget ditt, installere alarm eller bare henge opp en lampe? Ta kontakt og avtal en uforpliktende befaring med en av våre dyktige elektrikere.

Energismarte hus

  • Det er mange tiltak du kan gjøre for å spare energi på oppvarming, belysning og annet strømforbruk. Vi gir deg råd og uforpliktende befaring enten du skal rehabilitere en bolig eller bygge nytt. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Pusse opp

  • Enten du skal rehabilitere hele boligen eller bare pusse opp kjøkkenet vil du sannsynligvis ha behov for elektriker. Vi kan gi deg råd om moderne løsninger og hjelpe deg med el-installering i både store og små prosjekter. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

Alarm

  • Du skal føle deg trygg når du er hjemme. Vi kan hjelpe deg med planlegging og innstallering av alarm-anlegg for brannvarsling og innbrudd. Ta kontakt så tar vi en prat om ditt prosjekt.

El-kontroll

  • Husets elektriske anlegg bør kontrolleres jevnlig. En el-kontroll kan spare deg for ulykker, bekymringer og strømkostnader. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt for kontroll av ditt el-anlegg.

Kontakt oss

Telefon

+47 400 06 742

Email

elektriker@elpro.no

Besøks- & postadresse

Elpro Electro AS, Sluppenvegen 14, 7037 Trondheim

Open in Google Maps