Fabrikken vår har hatt tradisjon for å bistå entreprenører av alle slag med kreative løsninger i snart 50 år. Over årene har våre kunder sett verdien av vår kompetanse og erfaring med skreddersydde produkter og løsninger, noe som har formet kulturen hos oss. Fabrikken er utstyrt med både maskiner og folk som hjelper deg å lage akkurat det du vil ha.

Våre svært dyktige designere og håndverkere beregner, tegner og tilvirker det meste innen alle stålkvaliteter og aluminium. Ingen utfordringer er for vanskelige, ingen produkter er utenkelige, ingen volum for store, ingen for små.

Vi spesialdesigner og produserer bropulter til alle typer fartøy og behov. 

Produkter og løsninger

Siden fabrikkens oppstart har vi produsert alt fra braketter til store kabelavdekninger, montasjeplater, vindusomramminger, skrog og skap i ulike fasonger, montasjebokser og mindre chassis, tavler, bropulter og en lang rekke andre elektro-, elektromekaniske og mekaniske produkter.

Vi har en solid engineeringsavdeling som leverer 3D-tegninger av elektromekaniske løsninger og elektriske anlegg. 

Som eneste norske produsent bygger vi tavlechassis fra bunnen av og skreddersyr chassisene etter kundespesifisert mål, slik at tavlepakken kan plasseres i hvilket som helst rom. I de maritime og industribaserte miljøene er Elpro kanskje mest kjent for våre tavler og bropulter, som vi årlig leverer til et tresifret antall kunder.

«Elpro er løsningsorienterte. Det er enkelt å kommunisere med dem, og da spesielt den tekniske avdelingen når vi møter på utfordringer. De finner alltids en løsning på ting» –  kundesitat

På tavlefabrikken  bygger vi tavler og tavleskap etter spesialmål og kundebehov. 

Din fagmann

Arbeidsstyrken består av ingeniører som designer både egne og kunders produkter, sveisere, tavlemontører, maskinoperatører for knekk, stansing og pulverlakkering og stålentusiaster som årlig bearbeider mer enn 100 tonn stål årlig.

Når du trenger en skreddersydd løsning er vi med deg hele veien – fra styrkeberegninger, 3D-tegning, tilvirkning og pakking av produktet til ferdig installasjon.

«Det som kjennetegner Elpro er at dem er serviceinnstilte. Man får aldri et nei dersom man kommer med nye idéer – de er en innovativ sparringspartner i forbindelse med utvikling og de er løsningsorienterte» – kundesitat

Vår helautomatiske Amada stansemaskin  kan være opreativ 24/7. 

Maskinparken

Med fabrikkens 5000 m2 store areal har produksjonslinjen vår et hav av muligheter og få begrensinger. Hovedtyngden av maskinparken vår er i stålavdelingen, som huser alt fra stanse-, knekke- og kobberbøyemaskiner til et av regionens største pulverlakkeringsanlegg. Med topp moderne utstyr bearbeider, former, sammenføyer og overflatebehandler vi stål slik at du får akkurat det produktet du ønsker.

Tavleavdelingen på unike 1200 m2 er utstyrt med mindre kobbermaskiner og et håndverktøyssortiment som er for stort til å listes opp. Her gjøres finarbeidet for hånd.

Miljøvennlig lakkeringsanlegg

Maskinparken inkluderer også et topp moderne automatisert pulverlakkanlegg som gir oss stor fleksibilitet. Pulverlakk er sterkere mekanisk og mer miljøvennlig enn våtlakken, som inneholder løsemidler.

Lakkeringsanlegget er i stand til å lakkere store flater i den fargen kunden ønsker. Dette gjelder også fargeendringer på eksisterende produkter eller lakkering av produkter ikke tilvirket hos oss.

Vårt topp moderne pulverlakkanlegg har ingen begrensinger i fargevalg, og gir en miljøvennlig og flott finish på produktene. 

Dypvannskaia – sjøtransportens knutepunkt

Større konstruksjoner, som for eksempel stålmoduler til leilighetskomplekser, medfører like mye logistikk som produksjon.

Lokalene våre har en stor fordel da fabrikkens uteområde er prydet av en dypvannskai som legger forholdene til rette for sjøtransport. Enten du ønsker å få produktene fraktet eller levert rett på kaien finner vi en løsning – snakk med oss om logistikk!

Dypvannskaia er strategisk plassert like nedenfor fabrikken og legger til rette for god logistikk.

 

  • Kontaktperson Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Kontaktperson Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Kjell Hatlen
Daglig leder, Elpro Solutions AS

M: +47 913 22 971
E: kjell.hatlen@elpro.no

Elpro fabrikken